Synastrie Technieken

De Astrologie van Verhoudingen

Home
 
Back
 
Auteur: Michael R. Meyer
ISBN : 90-6378-126-1
 
Onderwerpen:
 

Agenda 

Astrologie
Auteurs
Divinatie
Dromen
Elfen
Engelen
Godinnen
Heksen
Kookboeken
Kruiden
De Maan
Magie
Mandala's
Meditatie
Mythologie
Sjamanisme
Stenen
Symbolen
Tarot
Wierook
 
 
Startpagina's
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Van alle takken van astrologie staat synastrie - of de techniek van het vergelijken van geboortehoroscopen van twee of meer personen - het meest in de belangstelling. Een logisch feit, omdat met de doorbraak van Jungiaanse begrippen animus en anima, projectie, schaduw, e.d., evident is geworden dat alleen het vergelijken van de verschillende psyches antwoord geeft op de vraag of er zin schuilt in het samengaan en -blijven van personen.

Meyer's "Synastrie Technieken" is niet alleen het eerste boek dat uitvoerig in eenvoudige begrippen de doeleinden en technieken van horoscoop-vergelijking bespreekt, maar tevens het eerste dat hierbij stap voor stap instructies geeft voor het vervaardigen en duiden van zodiakaal contact-, huiscontact- en samengestelde (compositie-)horoscopen, waardoor deze op zichzelf lastige materie voor iedere astroloog volkomen begrijpelijk wordt.

Aan de hand van de astrologische ontleding van enige beroemde historische verhoudingen - George Sand en Chopin, Freud en Jung - wordt de waarde van synastrie overtuigend aangetoond.

 

 
2006-2007   © Magischeboeken.nl