Astrologie in het dagelijks leven

Inzicht, achtergrond en toepassing van een oude traditie in de moderne tijd

Home
 
Back
 
Auteur: Drs. Karen M. Hamaker-Zondag
ISBN : 90-6378-349-3
 
Onderwerpen:
 

Agenda 

Astrologie
Auteurs
Divinatie
Dromen
Elfen
Engelen
Godinnen
Heksen
Kookboeken
Kruiden
De Maan
Magie
Mandala's
Meditatie
Mythologie
Sjamanisme
Stenen
Symbolen
Tarot
Wierook
 
 
Startpagina's
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Veel mensen lezen regelmatig hun zogenaamde week- en maandhoroscoop in kranten en tijdschriften. Dit betekent dat zij weten wat hun dierenriemteken (of sterrenbeeld) is.
Toch is astrologie voor velen onder ons nog steeds een geheimzinnig onderwerp waar nog veel onduidelijkheden over bestaan. "Astrologie in het dagelijks leven" bevat in het kort antwoorden op de meest uiteenlopende vragen die steeds weer gesteld worden zodra de relatie tussen hemelverschijnselen en gebeurtenissen op aarde aan de orde komt.
Drs. Karen Hamaker-Zondag gebruikt het materiaal dat haar via cursussen, lezingen, radio- en televisie uitzendingen bereikt heeft om vragen zoals'Wat is een horoscoop?', 'Wat kun je daar eigenlijk meedoen?', 'Hoe gaat het voorspellen in zijn werk?','Wat voor waarde moeten we hechten aan heils- en onheilsvoorspellingen?','Hoe ligt de relatie tussen astrologie en toeval?'en uiteraard 'Is astrologie veranderd door de invloed van de computer?' te beantwoorden. Omdat zij niet schroomt de mogelijke gevaren en onrealistische verwachtingen van de astrologie in haar antwoorden te betrekken, is "Astrologie in het dagelijks leven" een objectief boek dat van groot nut is voor iedereen om te begrijpen hoe je op doeltreffende wijze de onuitputtelijke mogelijkheden van dit fascinerende gebied kunt gebruiken.

Andere boeken van deze auteur zijn:

Aard en Achtergrond van de Huizen Handboek voor Uurhoekastrologie
Analyse van Aspecten Huisheren en Huizenverbanden
De Jod figuur en ongeaspecteerde planeten Psyche en Astrologisch symbool
Elementen en kruizen als basis van de horoscoop Wezen en Werking van Planeten

 

 
2006-2007   © Magischeboeken.nl