Astrologie
Wetenschap van de XXIste eeuw
Home
 
Back
 
Auteur: Elizabeth Teissier
ISBN : 90-5501-342-0
 
Onderwerpen:
 

Agenda 

Astrologie
Auteurs
Divinatie
Dromen
Elfen
Engelen
Godinnen
Heksen
Kookboeken
Kruiden
De Maan
Magie
Mandala's
Meditatie
Mythologie
Sjamanisme
Stenen
Symbolen
Tarot
Wierook
 
 
Startpagina's
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Elizabeth Teissier is de beroemdste astrologe uit Europa. Haar wekelijkse vooruitzichten worden in de meest prominente dagbladen van Europa afgedrukt. In Nederland is zij bekend door haar wekelijkse rubriek in het dagblad De Telegraaf. Bekend zijn ook haar voorspellingen van wereldschokkende gebeurtenissen zoals Tjernobyl, de beurskrach van oktober 1987, het uiteenvallen van de Sovjet-Unie en de Golfcrisis.

Aan de vooravond van de eenentwintigste eeuw biedt de astrologie een antwoord op de grote problemen waarvoor de mensheid zicht geplaatst ziet. Elizabeth Teissier is zonder twijfel het best in staat ons de geheimen en de rijkdom van de "Koninklijke Kunst der sterren"uit te leggen. Zij pleit er zelfs voor dat deze volwaardige wetenschap eindelijk terugkeert op de universiteit. Immers, een van de kenmerken van het Waterman-tijdperk waarin wij nu verkeren, is dat we minder bevooroordeeld zijn over zaken als astrologie. We denken globaler, staan meer open en zijn in deze tijd van enorme communicatie blij met beschikbare informatie.

Dit boek, een klassieker die Elizabeth Teissier speciaal voor de Nederlandse uitgave heeft geactualiseerd en aangevuld met haar meest recente onderzoeken, is onmisbaar voor iedereen die astrologie wil doorgronden, wil weten waarop zij gebaseerd is, die haar techniek, haar relaties met andere wetenschappen en haar vele toepassingen in het moderne leven wil begrijpen.

Elizabeth Teissier is een astrologe van naam, niet alleen vertaald in 12 talen, maar daarbij de enige westerse astroloog die ook in het Chinees vertaald is.

 

 
2006-2007   © Magischeboeken.nl