De Ascendant
De poort tot uw karma

 

Home
 
Back
 
Auteur: Martin Schulman
ISBN : 90-6378-185-7
 
Onderwerpen:
 

Agenda 

Astrologie
Auteurs
Divinatie
Dromen
Elfen
Engelen
Godinnen
Heksen
Kookboeken
Kruiden
De Maan
Magie
Mandala's
Meditatie
Mythologie
Sjamanisme
Stenen
Symbolen
Tarot
Wierook
 
 
Startpagina's
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De ascendant is één van de voornaamste onderdelen van onze horoscoop. De meeste astrologen zijn de mening toegedaan, dat de ascendant iemands lichamelijke verschijning bepaalt of beslissend is voor iemands persoonlijke kijk op het leven. Maar hoevelen zijn zich ervan bewust dat de ascendant tevens de belangrijke aanwijzingen geeft over ons karma. Waarvan de inhoud tenslotte essentieel is voor de wijze waarop wij reïncarneren? Eén van de prominentste astrologen die het verband tussen ascendant en karma inzien, is Martin Schulman. In zijn "De Ascendant, De Poort naar ons Karma" toont hij via een bespreking van de ascendanten van de dierenriemtekens aan, dat de ascendant niet alleen de poort is waardoor ons innerlijk leven de wereld binnenstroomt, maar tevens bepaalt op welke wijze wij de in onze horoscoop opgeslagen mogelijkheden naar buiten brengen.
Anders gezegd: de ascendant schept de ervaringen waaruit wij de lessen anders kunnen leren die ons iets over onszelf en onze plaats in de wereld vertellen en die ons laten zien hoe wij onze karmische verplichtingen moeten nakomen om tot een juiste invulling van onze levensopgave te raken.

Schulman's "De Ascendant, De Poort naar ons Karma" is een fascinerend verslag van de nauwe verbanden tussen astrologie, karma en reïncarnatie

Andere boeken van deze auteur zijn:

Maansknopen en Reïncarnatie Retrograde planeten en Reïncarnatie
Levensvreugde en het Gelukspunt  

 

 
2006-2007   © Magischeboeken.nl