De huizen in de astrologie
Home
 
Back
 
Auteur: Harm Schouten
ISBN : 90-202-1669-4
 
Onderwerpen:
 

Agenda 

Astrologie
Auteurs
Divinatie
Dromen
Elfen
Engelen
Godinnen
Heksen
Kookboeken
Kruiden
De Maan
Magie
Mandala's
Meditatie
Mythologie
Sjamanisme
Stenen
Symbolen
Tarot
Wierook
 
 
Startpagina's
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Het "draaien" van een horoscoop wordt in de uurhoekastrologie veel toegepast. Ook voor de radixhoroscoop blijkt het echter goede resultaten te geven. Alle huizen bieden namelijk naast hun traditionele betekenis nog elf andere interpretatiemogelijkheden. Door de horoscoop te draaien kunnen alle huizen als eerste huis beschouwd worden, waardoor de horoscoop veel extra informatie oplevert, ook van bijvoorbeeld familieleden van de horoscoopeigenaar. Familierelaties, beroep, financiële omstandigheden, studiemogelijkheden van een gezinslid, etcetera kunt u op die manier uit de horoscoop aflezen.

Harm Schouten geeft allereerst de traditionele betekenissen van de twaalf huizen en gaat daarna in op de elf andere betekenissen van ieder huis. De besprekeing van ieder huis wordt afgesloten met een of twee voorbeeld horoscopen, waarin dit principe van het draaien van de huizen wordt toegepast.

Harm Schouten heeft een astrologisch adviesbureau en geeft daarnaast ook cursussen astrologie. Eerder verscheen van hem het ankertje "Praktische numerologie".

 

 
2006-2007   © Magischeboeken.nl