De Zon, de Maan
en de planeten in de tekens van de Dierenriem
Een gedetailleerd overzicht van alle planetaire invloeden op het tijdstip van jouw geboorte, zodanig gerangschikt dat je de rest van je leven in positieve zin kunt veranderen
Home
 
Back
 
Auteur: Lyn Birkbeck
ISBN : 90-6291-395-4
 
Onderwerpen:
 

Agenda 

Astrologie
Auteurs
Divinatie
Dromen
Elfen
Engelen
Godinnen
Heksen
Kookboeken
Kruiden
De Maan
Magie
Mandala's
Meditatie
Mythologie
Sjamanisme
Stenen
Symbolen
Tarot
Wierook
 
 
Startpagina's
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Iedereen kan antwoord geven op de vraag: "Wat is jouw sterrenbeeld?" Maar lang niet iedereen weet op welke wijze de planeten hun invloed op het leven uitoefenen. Toch wordt ook jouw karakter beïnvloed door de stand van de Zon, de Maan en de planeten Mercurius, Venus, Mars, Jupiter en Saturnus.

In dit unieke boek zoek je in één oogwenk op hoe de positie van de Zon, de Maan en de planeten was op het tijdstip van je geboorte. Je vindt de gegevens in de tabellen die oplopen van 1 januari 1930 tot 1 januari 1995. Vervolgens lees je een grondige analyse, die een onthullend beeld van je karakter geeft. Bovendien ontdek je op die manier hoe je je negatieve eigenschappen in hun positieve tegendeel kunt veranderen!

"De Zon, de Maan en de planeten in de tekens van de Dierenriem" is het eerste astrologieboek met een gedetailleerd overzicht van alle planetaire invloeden op het tijdstip van jouw geboorte.

Lyn Birkbeck is proffesioneel astroloog sinds 1979. Zijn belangstelling voor de astrologie begon toen zijn leven in een crisis verkeerde. Zijn eigen ervaring inspireerde hem en stelde hem instaat anderen te helpen hun leven te veranderen en te verrijken dankzij een astrologische analyse.
 
2006-2007   © Magischeboeken.nl