Handboek voor Uurhoekastrologie

Home
 
Back
 
Auteur: Drs. Karen M. Hamaker-Zondag
ISBN : 90-6378-100-8
 
Onderwerpen:
 

Agenda 

Astrologie
Auteurs
Divinatie
Dromen
Elfen
Engelen
Godinnen
Heksen
Kookboeken
Kruiden
De Maan
Magie
Mandala's
Meditatie
Mythologie
Sjamanisme
Stenen
Symbolen
Tarot
Wierook
 
 
Startpagina's
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uurhoekastrologie is de enige vorm van astrologie die onmiddelijk uitsluitsel geeft over alledaagse, zich op het moment voordoende vragen en situaties. De daarbij gebruikte regels wijken sterk af van welke bij de normale horoscoopduiding worden toegepast, maar zijn gemakkelijk te hanteren.
In haar Handboek voor Uurhoekastrologie, de eerste Nederlandse studie over dit ontwerp in de laatste veertig jaar, onderzoekt Drs. Karen Hamaker-Zondag de waarde van die regels, zowel traditionele als moderne varianten daarop. Ook omstreden onderwerpen als het opsporen van de richting waarin wij vermiste personen en voorwerpen moeten zoeken, alsmede het bepalen van het tijdstip waarop gebeurtenissen zullen plaatsvinden, worden aan de hand van veel recente voorbeelden - erfenissen, huwelijke en echtscheiding, werk en zaken, zwangerschap en geboorte - op hun waarde getoetst. Wat uit diverse voorbeelden blijkt, is met welk een verbazingwekkende nauwkeurigheid uurhoeken inspelen op tendensen in de geboortehoroscoop en hoezeer uurhoeken onderling samenhangen. Er wordt dan ook uitgebreid ingegaan op de relatie van de uurhoek tot de geboortehoroscoop en diens eigen progressies. De schrijfster behandeld ook vragen als 'Waarom gebeuren de dingen nu net op dát moment van de dag?' of 'Waarom stelt iemand nu precies op zo'n ogenblik een vraag?'
Geheel nieuw is de betekenis die Drs. Hamaker hecht aan de relaties tussen uurhoek en konsulthoroscoop. Al met al biedt het Handboek voor Uurhoekastrologie door zijn talrijke, overzichtelijk opgezette regels en praktische aanwijzingen de lezer de mogelijkheid zelf in korte tijd antwoord te krijgen op vragen die hem bezig houden.

Andere boeken van deze auteur zijn:

Aard en Achtergrond van de Huizen Elementen en Kruizen als basis van de Horoscoop
Analyse van Aspecten Huisheren en Huizenverbanden
Astrologie in het dagelijks leven Psyche en Astrologisch symbool
De Jod figuur en ongeaspecteerde planeten Wezen en Werking van Planeten
   

 

 
2006-2007   © Magischeboeken.nl