Karmische Astrologie deel 3

Retrograde Planeten en Reïncarnatie

Home
 
Back
 
Auteur: Martin Schulman
ISBN : 90-6378-078-8
 
Onderwerpen:
 

Agenda 

Astrologie
Auteurs
Divinatie
Dromen
Elfen
Engelen
Godinnen
Heksen
Kookboeken
Kruiden
De Maan
Magie
Mandala's
Meditatie
Mythologie
Sjamanisme
Stenen
Symbolen
Tarot
Wierook
 
 
Startpagina's
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Martin Schulman benadert de Retrograde Planeten op een geheel onorthodoxe wijze en geeft ze een veel diepere astrologische betekenis dan tot nu toe het geval was. Hij plaatst zijn opvattingen in een systeem dat de drie soorten van gemoedsaandoeningen, stemmingen en vibraties verklaart, waarin deze planeten zich kunnen uitdrukken.

Volgens Martin Schulman oefenen Retrograde Planeten op het bewustzijn een ingrijpende invloed uit, die zich voornamelijk innerlijk afspeelt en derhalve niet onmiddelijk waarneembaar is. Volgens de schrijver treedt er op het gebied der betreffende Retrograde Planeet een onontkoombare drang naar introspectie, voorzichtigheid en analyse op, de verwerking waarvan de daarop voorbereide mens tot grote bloei kan brengen.

Elke planeet wordt diepgaand besproken, in teken zowel als in huis. Tegelijkertijd neemt hij esoterische en karmische symboliek verder onder de loupe, een onderwerp waarmee hij reeds in zijn 'bestseller' "Karmische Astrologie, deel 1: Maansknopen en Reïncarnatie" een aanvang maakte.

Andere boeken van deze auteur zijn:

Maansknopen en Reïncarnatie De Ascendant
Levensvreugde en het Gelukspunt  

 

 
2006-2007   © Magischeboeken.nl