Klassieke horoscoopduiding
Waardigheden en aspectvorming in de klassieke astrologie
Home
 
Back
 
Auteur: Erik van Slooten
ISBN : 90-6271-012-3
 
Onderwerpen:
 

Agenda 

Astrologie
Auteurs
Divinatie
Dromen
Elfen
Engelen
Godinnen
Heksen
Kookboeken
Kruiden
De Maan
Magie
Mandala's
Meditatie
Mythologie
Sjamanisme
Stenen
Symbolen
Tarot
Wierook
 
 
Startpagina's
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Het klassieke fundament van de gehele westerse astrologie is het systeem van de waardigheden en de dynamische aspectenleer. Het is onbegrijpelijk, dat veel van deze basiskennis in onze tijd zo in vergetelheid is geraakt. Met behulp hiervan is het immers mogelijk een horoscoop zeer snel in zijn essentie te vatten.
Dit praktische boek toont de lezer hoe de klassieke waardigheden en aspectenleer de moderne duidingsmethoden op belangrijke punten kunnen corrigeren en aanvullen. Een apart hoofdstuk brengt het onderwerp 'concrete prognose en vrije wil' ter sprake. Het boek sluit af met een eenvoudige methode, waarmee men in het dagelijks leven Maan-electies kan toepassen bij het nemen van belangrijke beslissingen.

Erik van Slooten (1942), de Nederlandse klassieke astroloog uit München, schreef eerder Lehrbuch der Stundenastrologie (2e druk, 2004) en Stunden-astrologie in der Praxis (2001), waarvan ook vertallingen in het Italiaans en Tjechisch zijn verschenen. Deze Nederlandse uitgave van zijn derde boek, Klassieke Horoskopdeutung, is door de auteur zelf vertaald en bewerkt.
Erik van Slooten geeft lezingen en seminars en is een veelgevraagde spreker op congressen in binnen- en buitenland.

 

 
2006-2007   © Magischeboeken.nl