Maan, Pluto en Neptunus
Als begeleiders op de speurtocht naar de verborgen schatten in de horoskoop
Home
 
Back
 
Auteur: Tracy Marks
ISBN : 90-6378-207-1
 
Onderwerpen:
 

Agenda 

Astrologie
Auteurs
Divinatie
Dromen
Elfen
Engelen
Godinnen
Heksen
Kookboeken
Kruiden
De Maan
Magie
Mandala's
Meditatie
Mythologie
Sjamanisme
Stenen
Symbolen
Tarot
Wierook
 
 
Startpagina's
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Maan, Pluto en Neptunus is een gids die ons kennis laat maken met een aantal tot nu toe slechts oppervlakkig behandelde astrologische thema's, welke niettemin van grote betekenis zijn voor mensen die ernaar streven hun lichamelijke, emotionele, intellectuele en spirituele aard te integreren door zich van beperkende patronen uit het verleden te bevrijden.

Behoudens informatie over de creatieve verbeelding en hulpvaardige opofferingsgezindheid die onder Neptunus vallen, en over de positieve en negatieve aspecten van de aan Pluto inhaerente driftmatigheid, bevat het boek veel oorspronkelijk materiaal over de stemmingvolle Maan. Wat de schrijfster vertelt over de genezende kracht van de duisternis van de Maan, het heropvoeden van het innerlijk kind in ons, over de betekenis van de maantekens bij het ontdekken van onze diepe gevoelsmatige behoeften, over de baanbrekende en inzicht verruimende invloeden van de Nieuwe en Volle Maan, en over de Noordelijke Maansknoop als indicator van ons levensdoel, opent niet alleen de mogelijkheid horoscopen veel diepgaander te interpreteren, maar verlicht tevens onze groei- en -integratieprocessen.

De horoscoop wordt sinds oudsher beschouwd als een uiterst nauwkeurige plattegrond van de menselijke psyche. Het is echter pas werkelijk mogelijk geworden het potentieel en de dynamiek van de psyche optimaal te benutten sinds de recente astrologische verfijningen en verdiepingen, en sinds de grotere erkenning van gevoelswaarden, die aan de Maan, Pluto en Neptunus worden toegeschreven. Dit is de grote verdienste van het boek van Tracy Marks, één van de oorspronkelijkste en wijste persoonlijkheden uit de moderne Amerikaanse astrologie.

 

 

 
2006-2007   © Magischeboeken.nl