Planeten in Transit
Home
 
Back
 
Auteur: Robert Hand
ISBN : 90-6271-717-9
 
Onderwerpen:
 

Agenda 

Astrologie
Auteurs
Divinatie
Dromen
Elfen
Engelen
Godinnen
Heksen
Kookboeken
Kruiden
De Maan
Magie
Mandala's
Meditatie
Mythologie
Sjamanisme
Stenen
Symbolen
Tarot
Wierook
 
 
Startpagina's
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Er is sprake van een transit wanneer een planeet, voortschrijdend in zijn baan, tijdens uw leven een aspect maakt met een andere planeet, met de Zon, de Maan of met een van de hoorns van de huizen in uw horoscoop. Loopt een planeet door dat deel van de dierenriem waaronder een van uw geboortehuizen valt, dan zeggen we eveneens dat deze door zo'n huis transeert.

De studie van transits behoort tot de fundamentele technieken van de astrologie. Dat transits belangrijke gebeurtenissen en feiten in uw leven veroorzaken, is een van de weinige punten waarover alle astrlogen het eens zijn. Desondanks bestaat er niet één werk waarin u een gedetaileerde beschrijving kunt vinden wat van elke afzonderlijke transit te verwachten. Het ontbreekt bovendien tevens aan literatuur over het onderwerp hoe de transits in breder verband in uw leven toe te voegen. Dit werk is bedoeld om in deze lacune te voorzien.

U vindt in dit boek een uitgebreide beschrijving van de transits van Zon, Maan en planeten, waarbij alle belangrijke aspecten als conjuntie, sextiel, vierkant, driehoek en oppositie worden behandeld, terwijl bovendien enige aandacht aan de kleinere aspecten wordt besteed. Het zal sommige lezers opvallen dat er geen aandacht wordt geschonken aan Drakenkop en Drakenstaart. Hoewel ik er zeer zeker van overtuigd ben dat ook deze aspecten hun uitwerking niet missen, heb ik toch onvoldoende inzicht in de materie om daar met stelligheid over te kunnen schrijven.

Andere boeken van deze auteur zijn:
Planeten in compositie

 

 

 
2006-2007   © Magischeboeken.nl