Uurhoek astrologie

 

Home
 
Back
 
Auteur: Derek Appleby
ISBN : 90-6325-244-7
 
Onderwerpen:
 

Agenda 

Astrologie
Auteurs
Divinatie
Dromen
Elfen
Engelen
Godinnen
Heksen
Kookboeken
Kruiden
De Maan
Magie
Mandala's
Meditatie
Mythologie
Sjamanisme
Stenen
Symbolen
Tarot
Wierook
 
 
Startpagina's
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uurhoekastrologie is de kunst van het interpreteren van de horoscoop van het precieze moment waarop een bepaalde vraag gesteld wordt. Elk tijdsmoment is uniek en de eigenschappen van dat bepaalde moment vinden hun symbolische vertaling in de uurhoekhoroscoop. Uurhoekastrologie is hiermee bij uitstek geschikt voor belangrijke levensvragen, zoals vragen over carrière, relaties, ziekte en dood en ingrijpende maatschappelijke gebeurtenissen.
In dit nieuwe handboek over uurhoekastrologie gaat Derek Appleby, een der meest vooraanstaande uurhoekastrologen, in op de achtergronden van de uurhoekastrologie, de werkwijze van de uurhoekastrologie, en "klassieke" en moderne interpretatiemodellen.
In het tweede deel van het boek bespreekt Appleby, puttend uit zijn jarenlange praktijkervaring als astroloog, een selectie van de meest interessante horoscopen uit zijn astrologische loopbaan, ingedeeld in een zevental groepen: Huwelijk en relaties; Geboorte en baby's; Eigendom; Onderwijs; Loopbaan en status; Verlies en diefstal; Ziekte en dood.

Derek Appleby doceert uurhoekastrologie in Londen en is Lid van de Astrological Lodge of London

 

 
2006-2007   © Magischeboeken.nl