Van Ram tot Vissen
Interpreteer uw horoscoop ~ begrijp uw karakter
Home
 
Back
 
Auteur: Dr. M. Boot met een voorwoord van Jack van Belle
ISBN : 90-6325-115-7
 
Onderwerpen:
 

Agenda 

Astrologie
Auteurs
Divinatie
Dromen
Elfen
Engelen
Godinnen
Heksen
Kookboeken
Kruiden
De Maan
Magie
Mandala's
Meditatie
Mythologie
Sjamanisme
Stenen
Symbolen
Tarot
Wierook
 
 
Startpagina's
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Van Ram tot Vissen" stelt u in staat om uw eigen horoscoop te lezen en te duiden. Voor de liefhebber die zelf zijn eigen horoscoop wil berekenen, is een handleiding bij de astrologische berekeningen van Rogier Fentener van Vlissingen opgenomen.

Astrologie is sinds de jaren 60/70 over een belangrijke drempel gekomen: de aansluiting met de 'moderne' mens en zijn 'wetenschap'werd gevonden. Dat heeft zeer belangrijke gevolgen gehad. Ten eerste komt men daardoor nu de werkelijk fundamentele dingen in de astrologie op het spoor. Op de tweede plaats kon de oude astrologie worden geïnterpreteerd naar de 'moderne' mens toe. Van deze ontwikkelingen is in de Nederlandse astrologische literatuur nagenoeg niets te vinden. Het mensbeeld dat men daar vindt, is het mensbeeld van de 30-er jaren. De nieuwere ontdekkingen en interpretaties in verband met de moderne mens ontbreken eveneens. Het boek "Van Ram tot Vissen" brengt de nieuwere ontdekkingen onder woorden in een hanteerbare vorm.
Voor het Nederlands taalgebied is nieuw dat verschillende onderwerpen in een samenhangend verband worden behandeld zoals: de betekenis van pluto en van de aspekten inconjunct en semisextiel, de volledige interpretatie van de huizen; de betekenis van de elementen; de interpretatie van de zon/maan combinatie

 

 
2006-2007   © Magischeboeken.nl