Voorspellende Astrologie
in de Praktijk
Inclusief het duiden van zons- en maansverduisteringen
Home
 
Back
 
Auteur: Bernadette Brady
ISBN : 90-76277-61-3
 
Onderwerpen:
 

Agenda 

Astrologie
Auteurs
Divinatie
Dromen
Elfen
Engelen
Godinnen
Heksen
Kookboeken
Kruiden
De Maan
Magie
Mandala's
Meditatie
Mythologie
Sjamanisme
Stenen
Symbolen
Tarot
Wierook
 
 
Startpagina's
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Voorspellende Astrologie in de praktijk" behandelt de beginselen van de duiding van transits en progressies, en tevens de unieke, nooit eerder in boekvorm verschenen nieuwe inzichten om zon- en maaneclipsen te duiden. De aanpak van Bernadette kenmerkt zich door vakkundigheid, systematiek en helderheid. In dit boek behandelt ze hoe je werkt met:
* transits
* secundaire progressies
* solaren, lunaren en andere terugkeerhoroscopen
* zons- en maansverduisteringen (eclipsen)
* zonnebogen
Ze laat zien hoe je met een schematische aanpak heel vlot kernpunten van een bepaalde periode kunt overzien. Belangrijk is, zoals ze stelt, het vooral zo simpel mogelijk te houden. Ze heeft verrassende inzichten en geeft belangrijke methoden die door velen over het hoofd zijn gezien, zoals bijvoorbeeld de progressieve maanfasen, die persoonlijke nieuwemaanshoroscoop, en natuurlijk saroscycli en eclipsen. En alles geïllustreerd aan cliënten uit haar eigen praktijk en historische figuren. Haar jarenlange praktijkervaring als astrologe en als docente en haar enthousiasme staan borg voor een vlotte en beeldende schrijfstijl. Een verrijking voor de beginnende en de gevorderde astroloog!

Bernadette Brady, in Australië een vooraanstaand astrologe, heeft de laatste jaren naam gemaakt in de internationale astrologische gemeenschap. Zij is fellow van de Federation of Australian Astrologers, en leidt in Adelaide, samen met een collega, de astrologische opleiding "Astro Logos". Ze is tweemaal onderscheiden met de Southern Cross Award, eenmaal voor haar geschreven en gesproken oeuvre, en eenmaal voor haar oorspronkelijke onderzoek naar o.m. verduisteringen en saroscycli, dat ook in dit boek is opgenomen. Behalve "Brady's Book of Fixed Stars" is ook het computerprogramma JigSaw van haar hand.

 

 
2006-2007   © Magischeboeken.nl