Meester van de dromen

The master of Lucid Dreams

Home
 
Back
 
Auteur: Olga Katharidi
ISBN : 90-229-8540-7
 
Onderwerpen:
 

Agenda 

Astrologie
Auteurs
Divinatie
Dromen
Elfen
Engelen
Godinnen
Heksen
Kookboeken
Kruiden
De Maan
Magie
Mandala's
Meditatie
Mythologie
Sjamanisme
Stenen
Symbolen
Tarot
Wierook
 
 
Startpagina's
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tijdens de behandeling van een groep vrouwelijke patiënten, die het slachtoffer zijn geworden van seksueel misbruik, ontdekt de in Siberië wonende psychiater Olga dat haar traditionele, westerse opleiding en de westerse wetenschap niet toereikend zijn om deze vrouwen te helpen. Wat zij ook probeert, het lukt haar niet om tot haar patiënten door te dringen en samen met hen de blokkades die het misbruik veroorzaakt heeft, te doorbreken.

Olga is teleurgesteld, maar geeft de moed niet op. Op advies van een Siberische sjamaan besluit ze naar Centraal-Azië te reizen. Daar hoopt ze met alternatieve geneeswijzen in contact te komen, die haar nieuw inzicht zullen geven in het verwerken van trauma's. In de oude stad Samarkand, bij Oezbekistan, komt zij geheel onverwacht in contact met een oude man, die psychisch leed verzacht met behulp van dromen. Olga is diep onder de indruk van deze Meester, die haar stap voor stap inwijdt in een oude, maar tot dan toe nauwelijks bekende geneeswijze.

Langzaam ontvouwt zich voor Olga het geheim van de "lucide dromen" en leert zij de nieuwe technieken toe te passen op zichzelf, soms aan de hand van heftige en beangstigende ervaringen.

Andere boeken van deze auteur zijn:
Het pad naar de sjamaan.

 

 
2006-2007   © Magischeboeken.nl