Godin van de 21e Eeuw
Home
 
Back
 
Auteur: Jessica Adams, Jelena Glisic & Anthea Paul
ISBN : 90-5831-328-x
 
Onderwerpen:
 

Agenda 

Astrologie
Auteurs
Divinatie
Dromen
Elfen
Engelen
Godinnen
Heksen
Kookboeken
Kruiden
De Maan
Magie
Mandala's
Meditatie
Mythologie
Sjamanisme
Stenen
Symbolen
Tarot
Wierook
 
 
Startpagina's
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eindelijk is een een mind, body, spirit-gids speciaal voor moderne jonge vrouwen geschreven door de 'Charlie's Angels van de new age'...

Bestudeer astrologie en numerologie en ontdek hoe planeten je leven beïnvloeden en waarom. Bepaal hoe de spelling van je naam van invloed is op je persoonlijkheid en je lotsbestemming. Leer de ware betekenis van tarotkaarten en hoe je kristallen kunt gebruiken om jezelf te beschermen, inspiratie te krijgen en te ontspannen.

Ontdek hoe je jezelf kunt genezen door je chakra's in balans te brengen. Leg kontakt met je spirituele kant en ontdek met behulp van engelen en je spirituele gids wat de toekomst voor je in petto heeft.

Leer wat je onderbewustzijn je probeert te vertellen via je dromen. Duik in de rituelen en magie van de heksenkunst en doe nieuwe krachten op, waardoor je je energie beter kunt aanwenden en zo alles kunt bereiken wat je hartje begeert.

De moderne godin gebruikt eeuwenoude tradities om beter in het heden te kunnen leven. Zo beschrijft Godin van de 21e eeuw de negen elementen van populaire spiritualiteit en toont aan hoe je die in je dagelijks leven kunt gebruiken.

 

 
2006-2007   © Magischeboeken.nl