Magie der Kruiden

Home
 
Back
 
Auteurs: David Conway
ISBN : 90-257-0239-2
 
Onderwerpen:
 

Agenda 

Astrologie
Auteurs
Divinatie
Dromen
Elfen
Engelen
Godinnen
Heksen
Kookboeken
Kruiden
De Maan
Magie
Mandala's
Meditatie
Mythologie
Sjamanisme
Stenen
Symbolen
Tarot
Wierook
 
 
Startpagina's
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ook u gebruikt kruiden in de keuken en ook u krijgt wel eens een medicijn waar kruiden in verwerkt zijn. Maar kent u de magische achtergrond, de heilzame werking van de kruiden en bloemen in de natuur om u heen? Laat David Conway uw gids zijn. Al in zijn jeugd deed hij een groot deel van zijn kennis op, zittend op een houten kistbank, terwijl hij keek hoe de oude mijnheer James uit Wales zijn kruiden klaar maakte en mengde.
'Terwijl hij zo bezig was, vertelde mijnheer James aan één stuk door wat hij aan het doen was en waarom hij een bepaald kruid beter vond dan een ander.
In dit boek kunt u naast me komen zitten op die houten bank, zodat we samen iets kunnen leren. Het is de kennis van een merkwaardige oude man, een kennis die verbonden is met een sterke traditie, terugreikend tot legendarische tijden. Een dergelijke afkomst is hier wel geëigend, want kruiden hebben echt iets magisch. En - geen twijfel aan - ze dóen het!'
'Magie der Kruiden' is een boek, doortrokken van de kruiden - en bloemengeur van heel vroeger - en van vandaag! - van de tijd ook dat men nog iets wist van de signatuurleer en de 'taal der bloemen'.

 

 
2006-2007   © Magischeboeken.nl