De Tarot
uw persoonlijke leidraad

Home
 
Back
 
Auteur:Marcia Masino
ISBN : 90-6378-184-9
 
Onderwerpen:
 

Agenda 

Astrologie
Auteurs
Divinatie
Dromen
Elfen
Engelen
Godinnen
Heksen
Kookboeken
Kruiden
De Maan
Magie
Mandala's
Meditatie
Mythologie
Sjamanisme
Stenen
Symbolen
Tarot
Wierook
 
 
Startpagina's
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"De tarot uw persoonlijke leidraad" is voortgekomen uit de ondervindingen die de schrijfster Marcia Masino heeft opgedaan bij het lesgeven in Tarotlezen. Omdat haar bleek dat de mensen, die op eigen houtje de Tarot trachten te lezen, van de ene onzekerheid in de andere vallen, schreef zij een inleidend boek, waarin de lessen zo zijn opgezet, dat de lezers hun vooruitgang zelf kunnen controleren aan de hand van van antwoorden die ze achter in ieder hoofdstuk plaatste. Bovendien heeft ze de meest voorkomende vragen gecategoriseerd, waardoor het voor iedereen mogelijk is praktische, directe resultaten te behalen en niet op uitzichtsloze zijpaden te verdwalen.
Het in duidelijke, eenvoudige bewoordingen geschreven boek neemt de lezer aan de hand van zijn eigen vraagstelling stap voor stap door de stof mee en levert op die manier een zodanig inzicht in de betekenis en duiding van de kaarten, dat iedere lezer aan het einde van het boek kan zeggen: "Zo, ik beheers de Tarot van A tot Z."
Door zijn compleet- en levendigheid is Masino's "De Tarot uw Persoonlijke Leidraad" voor zowel leek als gevorderde één van de meest geslaagde handleidingen over het tarotspel geworden.

 

 
2006-2007   © Magischeboeken.nl