Kaartleggen met
Mlle Lenormand

Home
 
Back
 
Auteur:Erna Droesbeke
ISBN : 90-6458-034-0
 
Onderwerpen:
 

Agenda 

Astrologie
Auteurs
Divinatie
Dromen
Elfen
Engelen
Godinnen
Heksen
Kookboeken
Kruiden
De Maan
Magie
Mandala's
Meditatie
Mythologie
Sjamanisme
Stenen
Symbolen
Tarot
Wierook
 
 
Startpagina's
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over Mlle Lenormand is niet zoveel bekend en over haar manier van werken nog minder. In dit boek wordt eerst duidelijk gemaakt wie Mlle Lenormand, de raadselachtige Franse helderziende, eigenlijk was. Haar kaarten worden ingeleid door een kort historisch overzicht van de speelkaarten. Van elk van de 36 kaarten van Lenormand wordt de betekenis uitgelegd, zowel psychologisch als voorspellend waarna telkens enkel sleutelwoorden worden toegevoegd, die we goed kunnen gebruiken om kort en duidelijk de kaartcombinatie op tafel te interpreteren.
Nadat we uitvoerig hebben kennisgemaakt met elk van deze kaarten en de sleutelwoorden uit hte hoofd hebben geleerd, komen we aan de legtechniek toe. Erna Droesbeke, auteur en ontwerpster van de 'Tarot van Isis', geeft in dit boek een hele reeks legmethodes, deels klassieke, en deels door haar zelf ontwikkeld voor het gebruik van de Lenormandkaarten, zorgvuldig opgebouwd en waarbij gewerkt wordt met de situatie en de karmische gevolgen van de Vrager in heden, verleden en toekomst. De lezer kan hiermee aan het experimenteren slaan en er die technieken uithalen waarmee hij of zij het beste kan werken. Zeer origineel is haar techniek om met deze kaarten een partnerruil te onderzoeken. De methode is nieuw maar werkt uitstekend. De experimenten die hiermee werden gedaan, geven een zeer bevredigend resultaat. Tot op heden bestonden er geen boeken over de spel methoden die Mlle Lenormand gebruikte.
De schrijfster is op onderzoek uitgegaan en heeft zich laten inspireren tot een reeks (het Groot Orakelboek van Mlle Lenormand) waarbij de voorspeltechnieken van deze helderziende ontsluierd worden.

 

Andere titels van deze auteur zijn:

Waarzeggen met het Bloemenorakel
 

 

 
2006-2007   © Magischeboeken.nl