Kaartleggen

Toekomst- en karakteranalyse

Home
 
Back
 
Auteur: Madeleine Krispijn
ISBN : 90-6120-3295
 
Onderwerpen:
 

Agenda 

Astrologie
Auteurs
Divinatie
Dromen
Elfen
Engelen
Godinnen
Heksen
Kookboeken
Kruiden
De Maan
Magie
Mandala's
Meditatie
Mythologie
Sjamanisme
Stenen
Symbolen
Tarot
Wierook
 
 
Startpagina's
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het merendeel van de mensen - wel 80 procent - beschikt over de gave der helderziendheid, echter zonder dit zelf te beseffen. Wanneer u deze gave bij u zelf onderkent kunt u haar in belangrijke mate tot ontwikkeling brengen, maar dat vereist doorzettingsvermogen en een lang leerproces. Een methode die hierbij zeer behulpzaam kan zijn is de kunst van het kaartleggen.
Madeleine Krispijn heeft zich na jarenlange oefening en veel praktijkervaring ontwikkeld tot een kundig kaartlegster en handleeskundige.
In dit vakkundig geschreven boek verklaart zij u de kunst van het kaartleggen. Van elk van de tweeëndertig speelkaarten wordt de specifieke betekenis uitgelegd en vervolgens die van combinaties van kaarten, paren, drietallen, viertallen en de kleuren en hun betekenis, om te kunnen komen tot een karakteranalyse en toekomstvoorspelling. Een belangrijk hoofdstuk vormt het uitleggen van de kaarten: het plateau, de ster, de vier waaiers en de cirkel van tien. Tot slot worden 12 van de 78 Tarotkaarten besproken en hun betekenis en de wijze waarop u met deze kaarten een horoscoop kunt trekken. De duidelijke illustraties maken dit boek tot een echte handleiding en een waardevol naslagwerk.

Andere boeken van deze auteur zijn:
De kunst van het kaartleggen

 

 
2006-2007   © Magischeboeken.nl