Super Tarot

Nieuwe technieken om het lezen van de Tarot te verbeteren

Home
 
Back
 
Auteur: Sasha Fenton
ISBN : 90-6057-885-6
 
Onderwerpen:
 

Agenda 

Astrologie
Auteurs
Divinatie
Dromen
Elfen
Engelen
Godinnen
Heksen
Kookboeken
Kruiden
De Maan
Magie
Mandala's
Meditatie
Mythologie
Sjamanisme
Stenen
Symbolen
Tarot
Wierook
 
 
Startpagina's
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Super Tarot is een boek voor alle tarotlezers die de kaarten een inspirerend verhaal willen laten zien. Of nu beginner of gevorderde bent, u zult in dit boek een schat aan ideeën, adviezen, oefeningen en spellen aantreffen die uw inzicht in de kaarten zullen verdiepen, uw verbeeldingskracht zullen vergroten en u zullen helpen bij het lezen van kaarten meer zelfvertrouwen te ontwikkelen.

In een logisch opgebouwde serie hoofdstukken biedt de auteur u eerst een onderzoek naar de kaarten en hun betekenis, vervolgens spellen om de kaarten te leren lezen en uw vaardigheid in de interpretatie ervan te vergroten, en tot slot een uitgebreide uitleg van de verschillende legpatronen. Dit boek, dat geïllustreerd is met diverse bekende tarotspellen, bevat tevens een belangwekkend hoofdstuk over hoe u een proffesionele tarotlezer kunt worden.

Super Tarot is anders dan alle andere tarotboeken die u hebt gelezen. Uw visie op de tarot en uw vaardigheden in het lezen van de kaarten zullen erdoor worden vergroot.

 

 
2006-2007   © Magischeboeken.nl